Compact georganiseerd, professioneel geregeld

  • Originele CC-containers. Bij Leo Schalkoort huurt u als kweker de originele CC-container, herkenbaar aan de RFID-tag zoals die wordt gebruikt in de fustpool van de veilingen.
  • Service- en onderhoudscontract inclusief. Alle containers worden verhuurd met een service- en onderhoudscontract, waardoor de kwaliteit altijd goed is.
    Slimme logistiek. Bij Leo Schalkoort bent u zeker van maximale efficiency in de logistiek. Op elke veiling is een depot beschikbaar om de containers in te leveren of om te ruilen. Bovendien denken we actief mee over een slim transport van A naar B.
  • Flexibel halen en brengen. Voor het terugbrengen van containers kunt u terecht op ons bedrijf en in de depots van Leo Schalkoort op de bloemenveilingen.
    Grote capaciteit. 'Nee' verkopen is er niet bij. Leo Schalkoort zorgt ervoor dat uw containers altijd op voorraad zijn.
  • Contractduur op maat. Heeft u een container voor een kortere of langere periode nodig? Bij Leo Schalkoort kunt u de contractduur precies op uw wensen afstemmen.
  • Saldo-Beheer-Service. Als kweker en/of koper heeft u wel meer aan uw hoofd dan uw fustsaldo bij de veilingen checken. Dan regelen wij dat toch voor u, vlekkeloos en als part of the deal?
  • Westlandse mentaliteit. Die containers heeft u altijd snel nodig. En op mogelijke en onmogelijke tijden. Daarom staan we 24 uur per dag voor u klaar. Zeven dagen per week. En met een heel persoonlijke afhandeling voor elke klant!