duitse_vlag

voor wie?

kwekers

Elke sierteler kent ‘m: de CC-container. De CC-container is speciaal ontwikkeld voor de sierteelt. Met z’n ideale maatvoering, lichte gewicht en gemakkelijke gebruik is de container hét ideale vervoermiddel in de kas en op de veiling.

Flexibel te beladen, handig in gebruik en berekend op een flink gewicht. Door de in hoogte verstelbare platen kan de belading precies worden afgestemd op het product. Resultaat: een maximale beladingsgraad, dus minimale transportkosten. De CC-container is te herkennen aan de RFID-tag. Dit betekent dat het een originele container is van de bekende CC-kwaliteit.

retailers

De DC-container: efficiënt transport in de retailsector? Ook in de retail is de container populair, maar dan als DC-variant (Deense Container). Het is een ideale container voor vervoer, presentatie en opslag.

De containers zijn in veel winkels terug te vinden: van bouwmarkt tot supermarkt en van bloemist tot bakkerij. Door z’n wendbaarheid is de container ook handig voor marktkramen.

consumenten

Ook particulieren hebben het gemak van de Deense container ontdekt. Bij een verhuizing maakt de container het transport van veel dozen een stuk efficiënter.

Ook zware dingen kunnen probleemloos op de container worden geladen om te worden getransporteerd. De platen zijn verstelbaar, dus per container kan er veel worden vervoerd. Containers zijn al vanaf één dag te huur. Voor langere tijd één of meer containers nodig voor opslag? Ook geen probleem. En Leo Schalkoort B.V. staat in voor de kwaliteit.

maximale beladingsgraad

minimale transportkosten

al vanaf één dag te huur